Løsninger for entreprenøren!

Høyere produksjon med færre ansatte:

Ved å benytte våre prefabrikkerte elementløsninger, blir du i stand til å produsere flere bygg/boliger med færre ansatte i egen organisasjon. Trefab AS kan levere ferdig isolerte vegg, tak og gulv-elementer. Elementene monteres på byggeplass av oss og deretter kan entreprenøren velg om man vil gjøre innredningsarbeidene med egne ansatte eller få også denne tjenesten levert av oss.

Redusere finanskostnadene i byggeprosessen:

Selv om det i en periode har vært lave renter på lån, er kort byggetid likevel avgjørende for å holde rente og finanskostnadene lave. Helst lavere enn konkurrentenes slik at det gir deg et fortrinn. Sintef Byggforsk sier at en automatisering av byggeprosessen og industriell produksjon, faktisk kan spare over 50% på kostnadene! Det er spesielt på tak, vegger og gulv innsparingen er størst. Det er akkurat industrialisert produksjon Trefab AS legger tilrette for.

Nye systemløsninger som reduserer byggekostnader og byggetid

Ved å ansette egen arkitekt, tenker vi at nye systemløsninger for elementer og gode detaljer, skal gi våre kunder et fortrinn. Vi har allerede fått et etablererstipend fra Innovasjon Norge, på bakgrunn av våre tanker og ideer om en innovativ løsning på vegg-elementer. Ta kontakt med oss dersom du ønsker å være med på et lag som tenker kontinuerlig produktutvikling. Du kan også lese mer om vår arkitekt ved å klikke her.